Politie zoekt getuigen mishandeling paard

woensdag 11 februari 2015

Eext - De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling van een paard in Eext. Naar aanleiding van een bericht op Facebook over een paard dat mishandeld zou zijn heeft de politie woensdag contact gezocht met de eigenaresse van het paard.

De dochter van de eigenaresse was maandagavond bij het paard,welke in een schuur stond aan de Naweg in Eext. Die avond zag zij enkele kleinewondjes rondom de schaamstreek van het paard. Toen zij dinsdag weer bij hetpaard kwam bleek het ontstoken te zijn en is de dierenarts ingeschakeld. Dezegaf aan het paard bewerkt zou zijn met een scherp voorwerp.

Woensdagochtend is de politie een onderzoek gestart. DeForensische Opsporing is ter plaatse geweest voor sporenonderzoek. Ook zal ereen buurtonderzoek worden gedaan. De mishandeling heeft plaats gevonden tussenzaterdag 7 februari jl. 10.00 uur en maandagavond 9 februari 18.00 uur. Depolitie is op zoek naar getuigen. Deze worden gevraagd contact op te nemen metde politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gieterveen | 112 alarmeringen Gieterveen | Goedkoop Tanken in Gieterveen | Supermarkten in Gieterveen | Weerbericht Gieterveen